Om oss

Ideen om Heidis Hus dukket opp da min mann og jeg var på en reise i i Thailand i februar 2011. Etter en uke i sør gikk ferden nordover til familie og bekjente. Vi ble tatt med rundt på interessante steder og fikk oppleve lokalmiljøet og kulturen på en helt annen måte enn som ”bare” vanlige turister. Ferien fikk et helt annet innhold og betydning, på alle måter. Minner for livet.

Blant annet gjorde det frodige landskapet med sin skjønne flora sterkt inntrykk. Og her som ellers, går naturen sin vante gang. Slik at drivved og gammelt treverk blir en del av det som thai-ene kan nyttiggjøre seg til å lage møbler og andre interiørgjenstander av. Ressursutnyttelse. Vi ble med en gang fascinerte av alt det unike de klarte å lage for hånd, virkelig kunstverk! Tankene begynte raskt å surre omkring at vi kanskje kunne få laget ting som kunne passe inn i det trauste, trolske og jordnære Norge. For selv om vi var på ferie, så var ikke instinktene langt unna. Vi drev allerede en forretning med omsetning av hovedsakelig bruktbiler. I et litt originalt bygg som et gammelt gartneri. Men der var rom for mere, mye mere.

 

Heidi Økelsrud Hansen Øvre

Heidi Økelsrud Hansen Øvre

Tlf: 91 65 75 70

Da vi hadde sett spisestuer og sittegrupper i alskens fasonger og størrelser, i tillegg til massevis av muligheter for å lage litt spesielle interiørartikler, så var et blikk og et nikk – der og da, nok til at ”et frø begynte å spire”. Vi hadde allerede bestemt oss for hva jeg skulle sette i gang med da ferien tok slutt.

Prosessen kom raskt i sving med endringer av lokaler, oppstart av firma og bestilling av varer – spennende og så enormt givende! Mest betydningsfullt er det at vi ikke handler på messer, men er i direkte kontakt med de som lager varene. Noe både de og vi setter veldig stor pris på. Det er forskjellige folk på forskjellige steder som lager de ulike artiklene. Veldig interessant er det også at vi får laget ting etter egne ønsker og mål. Derfor er det meste av det vi har i butikken ting du ikke vil finne andre steder enn i Heidis Hus. Alt håndlages og vi legger vekt på at varene skal være særegne og unike, med sitt naturlige preg og sin egen sjarm.

Før jul 2011 var den første containeren med varer på plass. Siden har det blitt flere. Med nitidig arbeid i tillegg til drift av bilforretningen, har vi sakte men sikkert bygget opp en kundekrets i Heidis Hus. Og den vokser stadig. Men vi kan ikke stoppe der. Det gode grunnlaget er lagt og nå er vi klare for og nå ut til nettopp deg og ennå flere med hva vi har å tilby.

Et lykketreff var det å komme i kontakt med Erik Hansen som har utarbeidet denne hjemmesiden med netthandel i tillegg til siden på facebook for oss. En riktig stor takk til han for fenomenalt bra utføring!

Om du ønsker noe nytt til hjemmet, vil skape stemning på hytta eller trivsel i hagen – ønsker jeg deg Hjertelig Velkommen til Heidis Hus!

Heidi

Heidis Hus

Heidis Hus

Høsbjørvegen 2
2320 Furnes

Telefon: 91 65 75 70
E-post: post@heidishus.no

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Som mottaker av vært nyhetsbrev holder du deg oppdatert på siste nytt fra Heidis Hus, samt at du får med deg gode tilbud.

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This